sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Pasta de fasole batuta/Pasta de vinete cu nuca

Pasta de fasole batuta/Pasta de vinete cu nuca

Usoare, pufoase si nerabdatoare de a fi intinse pe paine, pastele de fasole si de vinete sunt indispensabile la un party. Fasolea este invartita cu putin ulei de rapita, sare, piper si ceapa, doar cat sa dea gust fara insa sa strice atmosfera.
Salata de vinete este preparata cu nuca, tahini si turmenic, zeama de lamaie si portocala, sare si un praf de piper verde. V-am convins? :)

Caserola de fasole batuta de 250g =15 Ron
Caserola de vinete cu nuca de 250g = 15 Ron





Pasta de avocado cu susan Bio

Pasta de avocado cu susan Bio

Avocado copt, pasat manual, sare direct din salina neiodata, zeama de lamaie, un strop de usturoi si bobite de susan. Un aperitiv usor si gustospe care vi-l recomand cu drag.

Caserola. 250g = 15 Ron




vineri, 23 noiembrie 2012

Canna Omega 3-6-9 Ball

Canna Omega Ball 3-6-9

Bilute preparate cu drag, energizante, hranitoare si aromate, din nuci si fructe uscate, seminte de in si canepa, scortisoara si cuisoare pisate. Fara adaos de zahar sau miere.

Pret/kg 80 Ron
Caserola 300g (aproximativ 20 bucati) = 24 Ron
Caserola 150g (aproximativ 12 bucati) = 12 Ron








Maioneza vegana din cartofi

Maioneza vegana din cartofi

Ca alternativa la produsele vegetariene sau vegane din comert, va propun varianta mea vegana de maioneaza din cartofi cu mustar, zeama de lamaie, sare neiodata si ulei de rapita. Este un produs gustos, cu putina grasime si frumos colorat.

Pretul unui borcan de 375ml este de 18 RON.






miercuri, 14 noiembrie 2012

Pituca rustica

                                                                 Pituca rustica

O painica frumoasa la miez, buretoasa si hidratata, in forma rotunda sau dreptunghiulara, din fainuri si cereale diverse. La cererea dumneavoastra pot prepara painea cu masline, ceapa, ierburi diverse, tarate de grau sau mixte (orz, secara, ovaz), cu cereale integrale si diferite tipuri de fainuri. Painea este coapta uniform in cuptor electric, cu ventilatie. 
Va astept cu drag!

Painea de 1,5kg o puteti achizitiona la 12 Ron iar cea de 0,7kg la 6 Ron.







Salate

                                                              Salate
Va propun o salata parfumata din orez integral, patrunjel si telina, colorata cu turmenic si piper verde.

Un fel de Tabulle cu rosii si marar, unde rolul graului bulgur este luat de conopida cruda mixata. Salata este indulcita cu cateva curmale tocate.

Salata de orez salbatic, seminte de floarea soarelui, germeni de alfa-alfa. Condimente: turmenic, sare neiodata de salina, ulei de in si zeama de lamaie.


Crackers vegan cu ovaz

                                                Crackers vegan cu ovaz
Bronzati bine in cuptor, cu consistenta crocanta, acesti biscuiti sarati sunt inmiresmati de semintele de in si chimen. 

Pret 40 RON/kg.






Fursecuri vegan cu ciocolata amaruie si miere

Fursecuri vegan cu ciocolata amaruie si miere
Aceste bunatati formeaza o crusta putin crocanta si un miez usor moale. Ciocolata, scortisoara si cuisoarele le dau un miros de sarbatoare. Praful de copt si zaharul vanilat sunt naturale. Pofta buna la dulce! :)







Chec vegan cu mere si nuca

Chec vegan cu mere si nuca
Minunatie de prajiturica cu nuca si crema de mere, scortisoara, cuisoare si zahar brut de trestie. Se poate savura cu dulceata noastra de soc, precum am prezentat mai jos. :)







Prajitura cu mure

Prajitura cu mure
Va recomand o prajiturica usoara si pufoasa cu mure sau alte fructe de sezon, numai buna langa o cana de ceai, cafea sau lapte vegetal. Enjoy!









marți, 13 noiembrie 2012

Pituca integrala cu masline

                                          Pituca integrala cu masline
Dupa cum se vede din manutele mele, painea este creata cu faina integrala in amestec cu putina faina alba, tarate de grau, sare, drojdie, apa masline si...iubire.
Este o painica satioasa, densa, maslinele dand un farmec aparte atat ca design cat si ca gust. Este numai buna de intins pe ea vreo pasta de legume sau din boabe de naut, soia, fasole s.a. :)